Geleneksel Resim Yarışmasının Sergisi Açıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen İlköğretim Okulu...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen İlköğretim Okulu Öğrencileri Resim Yarışması Sergisi AKM’de açıldı.

Açılış törenine Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk’ün yanı sıra İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Levent Soyhan, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin de verildiği programda 1. , 2. , 3. ve 4. sınıf öğrencileri, “Aile” konusunda, 5. ,6. ,7. ve 8.sınıf öğrencileri ise “Kardeşlik ve Dostluk” konusunda olmak üzere toplam iki kategoride yeteneklerini sergiledi.

Reklam
Reklam

Resim yarışmasını geleneksel bir hale getirdiklerini dile getiren ve yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür eden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Büyükşehir Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz resim yarışması sergisine öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Yarışmaya katılan 367 öğrencimize teşekkür ediyorum. Seçici kurulumuzun değerlendirmesinin ardından resim yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

13’üncü İlköğretim Okulu Öğrencileri Resim Yarışması Sergisi, 4 - 13 Haziran tarihleri arasında AKM Sergi Salonu’nda vatandaşlar tarafından gezilebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz