Gelibolu Belediyesinden Kullanım Alanlarını Aşan Esnafa Uyarı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde kullanım alanlarını aşarak vatandaşın yürüme alımlarını işgal eden esnafa belediyeden uyarı geldi.İlçenin...

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde kullanım alanlarını aşarak vatandaşın yürüme alımlarını işgal eden esnafa belediyeden uyarı geldi.

İlçenin en hareketli ve esnafın en yoğun olduğu Atatürk caddesinde, belediyenin araç trafiğine yasaklamasından sonra esnafın kaldırımlara çıkardığı masaları, gölgelikleri halkın yürüme yeri olan caddeye de taşırmaları nedeniyle vatandaşlar kaymakamlığa dilekçe ile şikayette bulundu.

Bu şikayet kapsamında Kaymakamlığın durumu belediyeye iletmesinin ardından, belediye başkanı Mustafa Özacar, ilçedeki tüm esnaf ve iş yerlerine davetiyeli çağrı yaparak, toplantıya çağırdı.

Reklam
Reklam

Atatürk Kültür merkezinde yapılan toplantıya otel, motel, restaurant ve kafe sahipleri iştirak etti. Toplantıda belediye başkanı Özacar, "Bizlerde biliyoruz ki, sizlerin kazançları 3 aylık yaz sezonuna endeksli. Biz kışa hazırlanan bir sahil kentiyiz. Gelişleri 12 aya yaymaya çalışıyoruz. Bu süreçte zaman, zaman kısır çekişmeler yaşanmakta. Bu kapsamda bize şikayetler geldi. Öncelikle sahil bölümünden gelen şikayetlerde yola taşmalar ve trafiği engelleyici çıkmalar oluyor. Bu nedenle bunlara sebebiyet vermeyin. Kendi kullanım alanlarınızda işlerinizi görün. Bu konuda denetimler yapılacak ve uyarılara uymayanlara yasal işlem ve cezalar kesilecek" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: