Gelibolu Chp Kadın Kollarından Ziyaret

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde CHP Kadın Kolları, ilçede bulunan Yahya Çavuş Görme Engelli İlköğretim okulu öğrencilerine...

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde CHP Kadın Kolları, ilçede bulunan Yahya Çavuş Görme Engelli İlköğretim okulu öğrencilerine ziyarette bulunuldu.

Gelibolu CHP Kadın Kolları Başkanı Emel Bakır, Yönetim Kurulu üyeleri, belediye başkan eşi Birhan Özacar, görme engelli öğrencileri ziyaret ederek, onlarla birlikte vakit geçirdiler.

Öğrencilere yanlarında getirdikleri yiyecekleri ikram eden ziyaretçiler, okul müdürü Salih Karslıoğlu'ndan okul hakkında bilgi alarak, öğrencilerin yaşam alanlarını incelediler. Gelibolu CHP Kadın Kolları Başkanı Emel Bakır, bir hafta sonra kutlanacak olan Engelliler Haftası nedeniyle bu ziyareti yaptıklarını belirterek, “Bundan sonra bu çocuklarımızı daha sık ziyaret edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz