Gelibolu Kızılay Şubesi mevlüt okutacak

Gelibolu Kızılay Şube Başkanlığı Ramazan ayının başlaması ile birlikte yardımlarda bulundu.

Gelibolu Kızılay Şube Başkanlığı Ramazan ayının başlaması ile birlikte yardımlarda bulundu.

Gelibolu Kızılay Şube Başkanlığı Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Mübarek ayın ilk günlerinde Gelibolu merkezi ve köylerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara 100 paket kuru gıda yardımında bulundu.

Gelibolu Alaattin Mahallesi, Camii Kebir Mahallesi ve Yazıcızade Mahallesi Muhtarları da dağıtılan yardımlarda bizzat Kızılay yardım dağıtım ekibinin bulunmak suretiyle yardımda bulundular.

Gelibolu Kızılay Şube Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Kızılay'ın kuru gıda yardımının dağıtımında emeği geçen tüm muhtarlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederiz" denildi.

Reklam
Reklam

Gelibolu Kızılay Şube Başkanlığı ayrıca 10 Ağustos 2012 Cuma günü akşamı Fener meydanındaki Azepler Namazgahı'nda (Camii) Kızılay'a gönül vermiş tüm yardımsever vatandaşlara ve tüm şehit şühedalara bir Mevlüt okutacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz