Gelibolu'da Festival Etkinlikleri

ÇANAKKALE (AA) - 19. Gelibolu Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali öncesi yabancı konukların dans gösterileri ilgi gördü.

ÇANAKKALE - 19. Gelibolu Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali öncesi yabancı konukların dans gösterileri ilgi gördü. Fener altında başlayan çocuk animasyon etkinliklerinde çocuklara yüz boyama ve yarışmalar yaptırıldı. Daha sonra Sanayi Sitesi Tanıtım Sergisinin açılışı yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Özacar, burada yaptığı konuşmada, Gelibolu'nun Türkiye'nin ufak bir parçası olduğunu belirterek, "Buna rağmen dünyaya mal olmuş tarihi ile çok tanınan ve bu yüzden de hep ileriye bakan, ileriye yürüyen bir yer. Dünyanın bir çok bölgesinden gelen yabancı konularımıza da hoş geldiniz diyor ve festivalimize katacakları güzellik için şimdiden teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından Bosna Hersek, Sırbistan'dan gelen ekiplerin sundukları gösteriler izleyicilerden alkış aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: