Gelibolu'da Liseler Arası 2. Bilgi Yarışması

Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2. bilgi yarışması Atatürk Kız Meslek Lisesi...

Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2. bilgi yarışması Atatürk Kız Meslek Lisesi salonunda başladı.

İlçedeki 8 lisenin katıldığı bilgi yarışmasında 8 okul öğrencilerine tüm derslerden 15 soru soruldu. Sorulara en fazla doğru cevabı veren Cumhuriyet Anadolu Lisesi (130), Sağlık Meslek Lisesi (100), Gelibolu Anadolu Lisesi(90) ve Gelibolu Lisesi (70) puan alarak rakiplerini elediler. Yarı finale kalan 4 okul, 16 Mayıs'ta yapılacak olan final yarışması için karşı, karşıya gelecekler.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Contarlı, “Bu bizim düzenlediğimiz 2. bilgi yarışmasıdır. Bunu liseler arasında düzenledik. İyi bir yarışma oldu. Sınıflar arasında olan bu yarışma öğrencilerimizin bilgilerini tazeleme açısından iyi oldu" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz