Gelibolu'dan Kısa Kısa

ÇANAKKALE (A.A) - Gelibolu Atatürk Kız Teknik Meslek Lisesi okul aile birliği ve öğrencileri tarafından yıl sonu kermesi düzenlendi.

ÇANAKKALE (A.A) - Gelibolu Atatürk Kız Teknik Meslek Lisesi okul aile birliği ve öğrencileri tarafından yıl sonu kermesi düzenlendi.

Atatürk Caddesi'nin trafiğe kapalı bölümünde düzenlenen kermeste okul aile birliği üyelerinin kendi elleriyle yaptığı yiyecekler öğrenciler tarafından satılarak, okula gelir elde edildi.

Okulun Müdür Baş Yardımcısı Bünyamin Turan, okul aile birliği tarafından hazırlanan bu kermesten elde edilecek olan gelirin okul ve öğrenciler yararına kullanılacağını söyledi.

Kermesin geleneksel hale geldiğini ifade eden Turan, "Bu kermesi düzenleyen okul aile birliği üyelerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

-AK Parti Gençlik Kollarından öğrencilere yıl sonu hediyesi-

AK Parti Gelibolu Gençlik Kolları Başkanı Samet Olgun, Başkan Yardımcısı Selçuk Yıldız, ilçe yönetiminden Kazım Arabacıbaşı ve Tanju Yıldırım, Tayfur köyüne ziyarette bulundu.

15'i ana sınıfında olmak üzere toplam 46 öğrencinin bulunduğu Tayfur Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden partililer, yaklaşan yaz tatili dolayısıyla öğrencilere dünya klasiklerinden oluşan kitap ve oyuncaklardan oluşan çeşitli hediyeler verdi.

Köy muhtarı ve vatandaşlar ile sohbet eden partililer köyün sorunlarını da dinledi.

Gençlik Kolları Başkanı Samet Olgun, burada yaptığı açıklamada, ziyaretlerinde çok sıcak şekilde karşılandıklarını söyledi. Köy halkı, muhtar, okul müdürü ve öğretmenlerin kendilerini en iyi şekilde ağırladığını belirten Olgun, ziyaretlere periyodik aralıklarla devam edeceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: