Gelibolululara 23 Nisan Sürprizi

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde 2003 yılında çıkan yangında sinemasız kalan vatandaşlar, 10 yıl aradan sonra sinemaya...

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde 2003 yılında çıkan yangında sinemasız kalan vatandaşlar, 10 yıl aradan sonra sinemaya kavuştular.

Belediye başkanı Mustafa Özcar'ın bir yıl önce yapımına başlattığı Atatürk Kültür Merkezi tamamlandı. Resmi açılışı 4 Mayıs'ta yapılacak olan Kültür merkezinin içinde bulunan 140 kişilik sinema, bugün kapılarını çocuklara açtı. Gün boyunca öğrencilere ücretsiz animasyon çizgi filmler oynatıldı. Sinemaya gelen öğrencilerden Ayşegül Saki, "Bugün iki sevinci birden yaşıyoruz. Birincisi bugünün 23 Nisan olması ve ikincisi ise, bir sinemaya kavuşmamızdır. Bize bu güzel günde sinemayı hediye eden Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. İlk kez bir sinemaya geldim çok mutluyum" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Mustafa Özacar ise, “Bu anlamlı bayramı çocuklarımıza bırakan Atatürk’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu koskoca bayramın yanında bizde Gelibolu belediyesi olarak çocuklarımıza küçük bir armağan verelim istedik. Çok uzun yıllar hasreti çekilen sinema salonunu kültür merkezimizin içinde açtık. Bu sinema salonumuzu çocuklarımıza armağan edelim dedik ve bugün bu önemli günde açılmasını uygun bulduk. Diliyoruz ki, çocuklarımız kültür merkezindeki tüm etkinliklerden yararlanır ve Atatürk'ün bıraktığı eserlere sahip çıkarlar" dedi. Daha sonra belediye başkanı Mustafa Özacar, sinemaya gelen tüm öğrencilere sınıflarına göre hikaye kitabı dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: