Geliboluspor ilk yarı karnesi

10 Maç, 19 Gol, 21 Puan… Ve Lig 2.Liği...

10 Maç, 19 Gol, 21 Puan… Ve Lig 2.Liği...

2013-2014 Sezonu Çanakkale Süper Amatör Lig...

GELİBOLUSPOR İLK YARI KARNESİ : NOT : İYİ

GELİBOLUSPOR Çanakkale SAL (Süper Amatör Lig) İlk devreyi lider Karabiga Bld. Gençlik Spor’un üç puan gerisinde 21 puanla 2.sırada tamamladı.

Lacivert-Beyazlılar oynadığı 10 maçta 6 galibiyet , 3 beraberlik , 1 yenilgi aldı.

Bu karşılaşmalarda 19 gol attı ve 12 gol yedi. Sadece tek yenilgisini aldığı Biga Adaspor’a gol atamayan Geliboluspor diğer rakip fileleri her maçta ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Geliboluspor şampiyonlukta iddialı rakiplerinden sadece lider Karabiga Bld.Gençlik Spor ile evinde karşılaşırken Bigaspor, Arslancaspor, Adaspor ve Kepezspor ile deplasmanda karşılaştı.

İkinci devrede bu rakiplerle Gelibolu’da karşılaşacak olması ilçemiz takımı için bir avantaj olarak görülüyor. Deplasmanda Karabiga Bld. Gençlik Spor dışında alt sıralardaki takımlarla oynayacak olması da avantaj olarak değerlendirilebilir.

İlk devrede takımın attığı 19 gol ile lider Karabiga Bld.Gençlik Spor'dan sonra en golcü takım olan lacivert-beyazlılarda Gürbüz Akyer 7 gol, Çağlar Abay 5 gol ile en golcü isimler oldu. Timuçin Alp, Volkan Alp 2'şer gol atarken, Kaptan Erbil Arslan, Samet Kaya ve Erdi Çamlı da gol atan diğer isimler oldular.

İlk devrede 12 golün kalesinde görülmesi Geliboluspor'un tek olumsuz yanı olarak görüldü. Ancak yenik duruma düştüğü maçlarda dahi müsabakayı çevirmesini bilmesi takımın inatçı, mücadeleci tarafını da gösteriyor.

Geliboluspor da ilk devrede kadro istikrarının olması da göze çarptı. Kaleci Tayfun, Erbil, Timuçin, Erdi, Fatih, Kemal, Gürbüz ve Çağlar tüm maçlarda forma giydiler. Samet ve Volkan 9 maç, Kahraman ve İsmail Can 8 maç , Gökhan Kartal 6 maçta yer aldılar. Deniz, Ferdi, Gürhan Portakal , Anıl, Alparslan ve İlyas da kadroda yer bulan diğer futbolcular oldular.

Reklam
Reklam

Bu başarıda büyük katkısı olan teknik ekibi de unutmamak gerekir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: