Geliboluspor'a tatlı ikram edildi

Ak Parti Gelibolu İlçe Teşkilatı'ndan Geliboluspor'a tatlı morali.

Ak Parti Gelibolu İlçe Teşkilatı'ndan Geliboluspor'a tatlı morali.

Geliboluspor futbol takımına, Ak Parti Gelibolu İlçe Başkanlığı tarafından tatlı ikram edildi.

Geçtiğimiz hafta başlayan ve Geliboluspor'un kendi sahasında Arslancaspor ile 2 - 2 berabere kaldığı Çanakkale Süper Amatör Lig maçının moralsizliği yenilen tatlılarla dağıtıldı.

Geliboluspor’un antrenmanını ziyaret eden Ak Parti Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Ege, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Timur Yılmaz ve yönetici arkadaşları, Geliboluspor Yönetim Kurulu üyeleri Necmi Akçay, İsmail Çalışkan, İlker Akbaş, Kani İnce, Teknik Direktör Deniz Ünver ve futbolculara tatlı ikram ettiler.

Reklam
Reklam

Ak Parti Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Ege "Bizlere Türkiye 3. Liginde olduğumuz sezonu hatırlatan ve heyecanlandıran bu kadroyu kuran Geliboluspor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk ve Yönetim Kuruluna, Teknik Kadroya, Futbolculara, Boğazın Kralları taraftar grubuna ve tribünleri dolduran tüm sporseverlere çok teşekkür ediyorum. Bu hafta çok gol kaçırdığımız bir müsabakada berabere kaldık. Bu maçların telafisi var. Ben tüm Gelibolu halkının bu takıma sahip çıkmasını ve hafta sonları stada gelerek destek olmasını istiyorum. Birde Geliboluspor Yönetimini alt yapıya yaptıkları yatırım için tebrik ediyorum. Bu gençlerin müsabakalarını zevkle seyrediyoruz. İçlerinde çok yetenekli sporcular var. Allah yollarını açık etsin. Tüm Geliboluspor camiasına oynadıkları kategorilerde başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra Ak Parti Gelibolu İlçe Teşkilatı Yöneticileri tarafından getirilen tatlılar futbolculara ikram edildi. Ak Parti Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Ege ve Yöneticiler Geliboluspor'a malzeme yardımı yapma sözü de verdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: