Gelin Adayı Hanife'den Olay Yaratacak Açıklama Yeni Sezonda Evleniyorum

Fox Tv'de Yayınlanan Zuhal Topal'la Evlen Benimle Programında gelin Adayı Olan Hanife'den Flaş Açıklama Yeni Sezonda Mutlaka Evleneceğini İddia Eden Gelin Adayından Sürpriz Açıklama

FOX TV ekranlarında yayınlanan izdivaç programının müzmin gelin adaylarından Hanife, yeni sezonda taliplerini aramaya devam edecek. Umut ile evleceği konuşulan ancak; sürpriz bir kararla ilişkisini noktalayan Hanife, locadaki damat adaylarından Deniz ile aşk yaşamaya başlamıştı.

"İÇİMDEN BİR SES EVLENECEĞİMİ SÖYLÜYOR"

Özellikle sosyal medyada eleştirilerin hedefi olan Hanife, yeni sezonda büyük bir sürprize imza atarak nikah masasına oturacak. Kendisine yönelik eleştirileri haketmediğini savunan Hanife, "Evlenip mutlu olmak benim de hakkım. Eleştirilerin hiçbirini hakettiğimi düşünmüyorum. Doğru insanı bulana kadar talibimi aramay devam edeceğim. Ancak içimden bir ses önümüzdeki sezon evleneceğimi söylüyor" şeklinde bir açıklama yaparak evlilik konusundaki kararlılığını ortaya koydu.

Reklam
Reklam

İzdivaç programında aradığı damat adayını bir türlü bulamayan Hanife'den sürpriz bir açıklama geldi.

Sosyal medyada kendisi hakkında yapılan eleştirileri haketmediğini belirten müzmin gelin adayı, "Evlenip mutlu olmak benim de hakkım. Eleştirilerin hiçbirini hakettiğimi düşünmüyorum. Doğru insanı bulana kadar talibimi aramaya devam edeceğim. Ancak içimden bir ses önümüzdeki sezon evleneceğimi söylüyor" ifadelerini kullandı.

Umut ile evleceği konuşulurken sürpriz bir kararla ilişkisini noktalayan Hanife, bir başka damat adayı Deniz ile aşk yaşamaya başlamıştı.