"gelin Spor Yapalım" Etkinliği

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Özel Akdeniz Okulları'nın şampiyon öğrencileriyle...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Özel Akdeniz Okulları'nın şampiyon öğrencileriyle birlikte "Gelin Spor Yapalım" etkinliğine katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) tarafından yürütülen "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" projesi kapsamında 42 ili gezecek iki spor tırından biri olan tırda incelemelerde bulunan Hadi, etkinliğe katılan Akdeniz Koleji öğrencilerine de moral verdi.

Akdeniz Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Mesrure Uğur, Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Uğurlular ile şampiyon olan takımın oyuncularının katıldığı etkinlikte, spor tırında oluşturulan spor müzesini gezen Hadi, 81 ilin tamamını gezecek tırın ilk durağının Adana olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Adana’yı İskenderun’da düzenlenecek turnuvaya temsil edecek olan Özel Akdeniz Okulları Küçükler Basketbol Takımımı oyuncuları ve öğretmenlerini gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eden Fazlı Bayram Hadi, İskenderun’daki maça da şampiyon takımımızı desteklemek için katılabileceğini söyledi. Hadi, "Adana’yı temsil edecek takımlarımızın bizi İskenderun’dan başarıyla döneceğine inanıyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: