"Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" projesi kapsamında 42 ili dolaşacak olan tır 17 Mart

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" projesi kapsamında 42 ili dolaşacak olan tır 17 Mart Pazar günü Konya'ya gelecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" projesi çerçevesinde 42 ili dolaşacak olan spor tırları yola çıktı.

Gençlere spor bilincini yerleştirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla Konya'ya gelecek olan spor tırı 17 Mart Pazar günü Kültür Park'ta yerini alacak.

Reklam
Reklam

Tırın içerisinde, minyatür futbol ve basketbol sahasının yanı sıra bir çok sportif etkinlik bulunuyor.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: