Gelinlik Ve Damanlık Hazır, Sıra Düğünde

Bursa'da maddi imkansızlıklar nedeniyle evlenemeyen çiftin gelinlik ve damatlığını, AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları üyeleri aldı.

Bursa'da maddi imkansızlıklar nedeniyle evlenemeyen çiftin gelinlik ve damatlığını, AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları üyeleri aldı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu, yaptığı açıklamada, gençlik teşkilatı olarak maddi imkansızlıklar nedeniyle nişanlısı Güler Coşkun ile evlenemeyen Levent Belikırıkoğlu'na destek olmak için çabaladıklarını söyledi. Levent Belikırıkoğlu ile geçen Ramazan ayında bir sahur programında tanıştıklarını hatırlatan Adiloğlu, "Levent kardeşim bana gündüzleri çalıştığını Ramazan ayı boyunca geceleri davulculuk yaparak ev ekonomisine katkı sağladığını söyledi. Sohbetimiz sırasında maddi imkansızlıklar nedeniyle evlediğini de söyledi. Biz de gençlik teşkilatı olarak aramızta topladığımız parayla çifte gelinlik ve damatlık aldık" dedi. Adiloğlu, kısa bir süre sonra evlenecek çiftin kendisine "nikah şahidi olma" teklifinde bulunduğunu belirterek, "Bu teklifi seve seve kabul ettim. İnşallah Levent ve Güler kardeşlerimizin düğününde de yer alacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: