Gemerek’te Pancar Ekimi Başladı

Gemerek Pancar Bölge Müdürlüğü 2013 yılı pancar ekimi sezonu dualar eşliğinde başlattı.Gemerek Pancar Bölge Müdürlüğünün...

Gemerek Pancar Bölge Müdürlüğü 2013 yılı pancar ekimi sezonu dualar eşliğinde başlattı.

Gemerek Pancar Bölge Müdürlüğünün düzenlediği törenle ilk pancar tohumları Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey, Gemerek Pancar Bölge Müdürü Mustafa Gökhan Gürek, Gemerek Emniyet Müdürü Hüseyin Selman, Gemerek İlçe Tarım Müdürü Aytaç İlhan ve çiftçilerin katılımıyla toprakla buluşturuldu.

Ekim programında konuşan Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey; “Ekim sezonumuzun tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Gemerek Pancar Bölge Müdürü Mustafa Gökhan Gürek ise; “ bu yılda her zaman olduğu gibi çiftçilerimizin yanındayız. Pancar ekicileri bölgemiz tarafından ekim konusunda bilgilendirildi. Mevsimin gelmesiyle birlikte çiftçilerimiz yaptığımız bilgilendirme doğrultusunda pancar ekimi yapmaları halinde en yüksek verimi alacaklardır. Çiftçilerimize her türlü konuda yardımcı olmaya hazırız. İnşallah 2013 pancar ekim kampanyası tüm çiftçilerimiz için bereketli ve bol kazançlı geçer” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: