Gemerek'te Proje Yazma Ve Proje Döngüsü Eğitimi

Gemerek'te Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (ORAN) 2012 Teknik Destek Programı kapsamındaki "PCM Eğitimi ile Kurumsal Kapasitenin Artırılması" konulu projeyle, 40

Gemerek'te Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (ORAN) 2012 Teknik Destek Programı kapsamındaki "PCM Eğitimi ile Kurumsal Kapasitenin Artırılması" konulu projeyle, 40 kişiye proje yazma ve proje döngüsü eğitimi verilecek.

Gemerek Kaymakamı Adnan Tezcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin balık vermek yerine balık tutmayı öğreteceğini söyledi.

Kursiyerlerin aldıkları proje yazma ve proje döngüsü eğitimleriyle önemli bir gelişme kaydedeceklerini anlatan Tezcan, "Gemerek'te bir proje bitmeden diğer proje başlasın istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Kemal Erdoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: