Gemerek'ten Kısa Kısa

SİVAS (AA) -  Gemerek ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ilçe merkezinde yapılacak 10 sosyal konutun inşaatına başlandı.

Gemerek ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ilçe merkezinde yapılacak 10 sosyal konutun inşaatına başlandı. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Yusuf Özbey, inşaatın kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi. Özbey, ilçede yardıma ihtiyacı olan 10 ailenin barınmasının sağlanacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, yatırımın ilçeye hayırlı olmasını temenni etti. -Kilit parke çalışmaları tamamlandı Gemerek ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin, KÖYDES programı kapsamında Karagöl ve Çat köylerinde yaptığı kilit parke çalışmaları tamamlandı. Muhtarları ve köylüler, Kaymakam Yusuf Özbey ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ahmet Coşkun'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: