Gemlik belediyesinden futbol ve voleybola malzeme desteği

Belediyeden Amatör Spor kulüplerine yönelik yardımları Körfez Spor Kulübü Futbol ve Voleybol takımlarına yapılan malzeme desteğiyle devam etti.

Gemlik Belediyesi’nin Amatör Spor kulüplerine yönelik yardımları Körfez Spor Kulübü Futbol ve Voleybol takımlarına yapılan malzeme desteğiyle devam etti. Körfez Spor’un Ahmet Süren Meydanındaki lokalinde yapılan toplantıda, kulübün futbol ve voleybol takımlarına yönelik alınan malzemeler Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz tarafından teslim edildi.

Gemlik’i Bursa Birinci Amatör Kümede başarıyla temsil eden Körfez Spor kulübünün A takımı ve U 19 takımına 40 adet forma, şort, tozluk, tekmelik ve kaleci eldiveninden oluşan malzemeler hediye edilirken, yıldız bayan gençler amatör küme voleybol branşında da başarıyla mücadele eden voleybolculara da 25 takım malzeme verildi. Malzeme teslim törenine Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Belediye Meclis üyesi Necmettin Rama, Kulüp Başkanı Kemal Karslı, Futbol Takımı Antrenörü Erol Akyıldız, yönetim kurulu üyeleri ve bazı futbolcular katıldı.

Reklam
Reklam

Gemlik’teki spor kulüplerine yönelik tesis, yatırım, nakdi ve malzeme yardımlarının devam edeceğini belirten Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, kulüp yöneticileri, futbolcular, teknik heyet ve bayan voleybolculara da başarılarının devamı dileklerini sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: