Gemlik Bölge Parkı Göz Kamaştıracak

Gemlik Belediyesi “Bölge Parkı” projesini masaya yatırdı.Çevre yolu ile odun depoları arasındaki 33 dönümlük araziye...

Gemlik Belediyesi “Bölge Parkı” projesini masaya yatırdı.

Çevre yolu ile odun depoları arasındaki 33 dönümlük araziye yapılması planlanan Bölge Parkı toplantısı Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz’ın makamında yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Fehmi Ökten, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Sarı ve Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ahmet Turan’ın katıldığı toplantıda, Gemlik’in yanı sıra Bursa bölgesinin de en önemli park, dinlence, eğlence ve gezi alanı olacak olan Bölge Parkı hakkında bilgi veren Peyzaj Yüksek Mimarı Meryem Çakmak, “Gemlik Belediyesi’nin yapımını üstleneceği proje kapsamında 33 dönümlük alana piknik alanları, luna park, çocuk oyun grupları, 200 metre uzunluğunda kauçuk tabanlı koşu alanı gibi önemli çalışmalar yapılacak. Ayrıca kay-kay parkı, gemici meydanı, bölcük ve üzerine ada ve dinlenme tesisleri, çay bahçesi, kafeterya, 150 araçlık otopark, yürüyüş alanları ve kamelyalar konulacak” dedi.

Reklam
Reklam

İhale sürecinin devam ettiğini bildiren Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Gemlik’in marka değerini yükselteme devam ettiklerini vurguladı. Yılmaz, Bölge Parkı’nın Gemlik’in cazibe merkezi olmasına büyük katkısı olacağını anlattı. Bölge Parkı çevresinde alt yapı meselesini de çözdüklerini hatırlatan Yılmaz, “Bölge Parkı göz kamaştıracak” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: