Gemlik Çevre Yolu yeni kavşakla rahatlayacak

Bursa'da Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından projelendirilen Çevre Yolu Çarşı Deresi bağlantılı kavşak düzenleme çalışması...

Bursa'da Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından projelendirilen Çevre Yolu Çarşı Deresi bağlantılı kavşak düzenleme çalışması başladı. Tamamlandığında Gemlik’in alternatif girişlerinden biri olup, ulaşıma nefes aldıracak olan çalışmaları Bursa Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz yerinde inceledi.
Başkanvekili Yılmaz, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü’nün daha önce bir proje hazırladığını belirterek, "Ancak Gemlik Belediyesi olarak bunun yetersiz kalacağı düşüncesiyle proje değişikliği istedik. Yeniden hazırlanan proje ile yolun her iki tarafında bulunan köprüler 10’ar metre genişletilerek araçların dönüşleri rahatlatıldı. Bunun yanı sıra yaya geçişlerinde de rahatlama olacak." dedi.
Şimdilik belirli aralıklarla geçişlere izin verilen kavşak düzenlemesinin karayolları tarafından yapıldığını anlatan Refik Yılmaz, Kavşak köprü genişletme çalışmasının ise Gemlik Belediyesince yapıldığını kaydetti.
Alt yapı, kanalizasyon ve yağmur suyu giderlerinin tamamlanmasının ardından sonra yol asfaltlanarak sinyalizasyon lambaları takılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz