Gemlik Devlet Hastanesi'nde Başhekim Değişikliği

Sağlık Bakanlığın'ca yeni uygulamaya konulan hastaneler birliği projesi dahilinde Gemlik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr....

Sağlık Bakanlığın'ca yeni uygulamaya konulan hastaneler birliği projesi dahilinde Gemlik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Küçükkeçe görevinden alındı.

Edinilen bilgiye göre, bugün itibariyle uygulamaya girecek olan yeni sisteme göre, ilçede 14 yıldır başarı ile başhekimlik yapan Op. Dr. Mehmet Küçükkeçe görevinden alındı. Küçükkeçe’nin yerine daha önce Karacabey Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Metin Eski’nin tayin edildiği ve 2 Kasım tarihinde göreve başlayacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan hastanede idari kadroda da birtakım değişiklikler olacağı öğrenildi. Müdür ve müdür yardımcıları ile başhemşirenin de görev yerlerinin değişeceği ve bu değişikliğin kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz