Gemlik Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Kadın Aday

BURSA (AA) - Gülten Ayhan, daha önce yöneticilik yaptığı Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Gülten Ayhan, daha önce yöneticilik yaptığı Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Ayhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yola çıkmadan eski oda başkanlarıyla bir araya geldiğini ve kararını bu doğrultuda verdiğini bildirdi. İsmail Beki’den sonra adaylığını açıklayan ikinci kişi olan Ayhan, şunları kaydetti: "Yakın zamanda oda başkanlığı seçimleri yapılacak. Mensubu olduğumuz kurumda görev alacak başkan ve yöneticilerin, toplumda saygınlığını koruyan, sevilen, dürüst, haram yemeyen, nitelikli, Ahilik kültürünü koruyan bir kişiliğe sahip olması gerekir. Mesleğimizi daha iyi yapabilmeniz, ürettiklerinizi daha iyi satabilmeniz için yardımcı olan bir başkan istemez misiniz? Rekabet etmek zorunda bırakıldığımız alışveriş merkezlerine karşı haklarınızı koruyan bir başkan istemez misiniz? Yeni başkan, bunları yapabilecek nitelikte olmalıdır. Oda başkanlığı seçimlerinde bin 870 esnafın oy kullanması bekleniyor. Seçim tarihi netleşmedi. Sadece kendi adıma değil, aynı zamanda Gemlik'te yaşayan kadınlar adına da seçime gireceğim." Ayhan, tüm kesimlerin desteğini beklediğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: