Gemlik Stadı’nın zemini düzenleniyor

Gemlik İlçe Stadı’ndaki zemin düzenleme çalışmaları süren çalışmalarında sona gelindi. Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz,...

Gemlik İlçe Stadı’ndaki zemin düzenleme çalışmaları süren çalışmalarında sona gelindi. Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, getirilen rulo çimleri kontrol ederek ilgili firmadan bilgi aldı.
Belediye Meclis Üyesi Aydın Bayraktar ile Gemlikspor Kulüp Başkanı Orhan Koç’la birlikte sahaya serilecek rulo çimlerin kalitesini inceleyen Başkanvekili Yılmaz, Belediye Fen İşleri Müdürü Ahmet Turan’a talimat vererek çalışmaların en kısa zamanda bitirilmesini istedi.
Göreve geldiğinden bu yana ilçe gençliği için spor alanları yaratmak için girişimlerde bulunan başkanvekili Yılmaz, Gemlik Belediyesi’ne ait İlçe Stadının müteahhit firma tarafından 15 gün içinde havalarında iyi gitmesi durumunda bitirileceğini belirterek, “Kumla sahasının suni çimlendirme işini ihale ettik ve firmaya teslim edildi. Bunun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe stadının yanında bulunan toprak alanda başlatılan çalışmalar sürüyor. Umurbey’de bulunan toprak sahanın kenarındaki kamulaştırma sorunu bitirilerek çalışmalara başlanacak. Bu sahaların maçlara hazır hale gelmesiyle Gemlik’te saha sıkıntısı biraz olsun bitmiş olacak.” şeklinde konuştu.
Gemlik stadının bazı yerlerinde onarım ve badana işlerinin devam ettiğini de söyleyen Yılmaz, süper amatör kümede mücadele eden Gemlikspor’un ikinci yarıda maçlarını Gemlik’te oynayacağı müjdesini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz