Gemlik Zeytin Festivali'ne Davet Var

- GEMLİK Belediyesi, Gemlik Kent Konseyi ve sponsor firmaların desteğiyle organize edilen '3'üncü Uluslararası Gemlik Zeytin Festivali'ni tanıtım çalışmaları kapsamında Ankara Kızılay Meydanı'nda stant açıldı.

- GEMLİK Belediyesi, Gemlik Kent Konseyi ve sponsor firmaların desteğiyle organize edilen '3'üncü Uluslararası Gemlik Zeytin Festivali'ni tanıtım çalışmaları kapsamında Ankara Kızılay Meydanı'nda stant açıldı. Ankaralılar tarafından ilgi gösterilen tanıtım standına gelenler, Gemlik zeytininin coğrafi işareti konusunda da bilgilendirildi. Kızılay Meydanı'nda zeytin ve zeytinyağı da ikram edildi. Stant 16 Eylül Cumartesi günü de İstanbul'da Beyoğlu, Kadıköy ve Eminönü semtlerinde kurulacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: