Gemlikgücü’ne malzeme desteği

Bursa Gemlik İlçesinin en eski futbol kulüplerinden olan Gemlikgücü Kulübü’ne Gemlik Belediyesi tarafından malzeme desteği...

Bursa Gemlik İlçesinin en eski futbol kulüplerinden olan Gemlikgücü Kulübü’ne Gemlik Belediyesi tarafından malzeme desteği verildi.
Gemlik Belediyesi, ilçedeki gençlere futbolu sevdiren Gemlikgücü Kulübü’ne futbol topu, kramponlu ayakkabı, forma, şort ve tozluk desteğinde bulundu. 1980 yılında kulübün mevcut Başkanı İlhan Çakır tarafından kurulan Gemlikgücü, ilçenin gayri federe tek kulübü. Gemlikgücü’nde 10-16 yaş gurubunda yaklaşık 30 genç, futbolcu olabilmek için ter döküyor.
Uzun yıllar çeşitli kulüplere futbolcu yetiştiren İlhan Çakır, öğrencileriyle birlikte Gemlik Belediye Başkan Vekili Aslan Özaydın’ı ziyaret ettı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette İlhan Çakır, destelerinden ötürü teşekkür ettiği Aslan Özaydın’a çiçek verdi.
Futbola kazandırdığı birçok kabiliyetli gençle tanınan İlhan Çakır, Gemlik Belediyesi’nden yapılan futbol topu, kramponlu ayakkabı, forma, şort ve tozluk desteğiyle daha da güçlendiklerini belirtti.
Başkan Çakır, gücünün yettiğince gençlere futbolu öğretmeye ve sevdirmeye devam edeceğini söyledi.
Belediye Başkanvekili Aslan Özaydın’da, gençlerin spor yapmalarına destek vermekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, kulüplere her zaman malzeme yardımında bulunmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz