Gemlik’te Akif Gecesi

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin düzenlediği İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif...

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin düzenlediği İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma gecesi ilgi gördü.

Belediye Ömer Kahraman ek hizmet binasında düzenlenen geceye Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ile birlikte çok sayıda davetli ve parti üyesi katıldı. Yılmaz, gecede yaptığı konuşmada, anma haftasında ilçedeki liselerde eğitim gören 5 bin öğrenciye Mehmet Akif Ersoy’un Safahat kitabının hediye edileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatıldığı gece, partili gençlerin okuduğu şiirlerle devam ederken, program küçük bir kızın İstiklal Marşımızı ezbere okuması ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz