Gemlik'te bir inşaatta sır ölüm

Gemlik’te meydana gelen olayda bir kişi inşaatın zemin katında ölü bulundu.

Gemlik’te meydana gelen olayda bir kişi inşaatın zemin katında ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Yeni Pazar caddesi üzerinde meydana gelen olayda yeni yapılan inşaatın zemin katında gelen kokular üzerine polise haber verildi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemede, 50 yaşlarında bir erkek cesedi ile karşılaştılar. Bulunan cesedin 4 gün önce kayıp olarak bildirilen Yusuf Mustafa Tepe olduğu öğrenildi.

Tepe’nin bulunduğu inşaatın etrafında çok sayıda alkol şişesi bulunurken, kafasında ateşli silahla vurulduğu ve olay yerinde de 1silah olduğu ileri sürüldü. Polis olayın intihar mı, yoksa cinayet mi olduğu üzerinde duruyor.

Reklam
Reklam

Olayla alakalı soruşturma sürerken, Yusuf Mustafa Tepe’nin Giresun Güzyurdu köyünden olduğu öğrenildi. Tepe’nin cenazesi savcı incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa adli tıp kurumuna sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: