Gemlik’te Halil Sezai coşkusu

Halil Sezai Kahvecim’in sponsorculuğunda Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi’nde konser verdi.

Geçtiğimiz yıl vizyona giren 'İncir Reçeli' filmindeki oyunculuğuyla dikkat çeken 'Seni Beklerken' adlı albümle adından söz ettiren Halil Sezai Paracıkoğlu, Kahvecim’in gerçekleştireceği organizasyonda, Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi’nde sevenleri ile buluştu.

Konsere Gemlik’in yanı sıra Bursa, Yalova, Orhangazi ve çevre ilçelerden de çok sayıda kişinin katıldığı öğrenildi.

Düzenlenen Konserde kapılar saat 19:30’da açılırken Konserin başlaması saat 20.30’u buldu.

Konser salonunun özenle düzenlendiği ve farklı bir ambiyans yarattığı göze çarparken, Sezai’nin sahneye çıkmasıyla adete yer yerinden oynadı. Yoğun alkışlar ve tezahüratlar altında izleyicileri selamladıktan sonra dinleyicilerine keyifli anlar yaşattı. Şarkıların tamamına dinleyiciler de eşlik etmesi de gözlerden kaçmadı.

Reklam
Reklam

Yer yer ara verilen konser, 2 saati aşkın sürmesine rağmen sevenlerinin ilgisi bitmedi.

Gemlik’te son dönemde soysal yaşam alanında bu tarz organizasyonların çoğalması özellikle gençlerin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz