Gemlik’te Halk Oyunları Usta Öğretici Kursu Açılacak

Bursa Gemlik Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından 27 Ağustos–24 Eylül tarihleri arasında halk oyunları...

Bursa Gemlik Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından 27 Ağustos–24 Eylül tarihleri arasında halk oyunları usta öğretici kursu açılacak. Toplam 160 saat olarak planlanan kurs, akşam saatlerinde gerçekleştirilecek. Toplam 11 modülden oluşan kursun işleyişi sırasında her modülün sonunda test usulü ile değerlendirme sınavı yapılacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile yapılan duyuruda, “Kursa müracaat etmek isteyenlerin şahsen merkezimize gelmeleri gerekiyor. Daha önce merkezimizde kursa katılıp başarısız olan öğrenciler kursa devam etmeksizin başarısız oldukları modülün sınavına girerek belge almaya hak kazanabilecek. Ancak sisteme girişleri yapılacağından başvurularını güncellemeleri gerekmektedir.” denildi.

Reklam
Reklam

Kursa ilk defa başvuru yapacaklardan istenecek belgeler ise şöyle: "Nüfus cüzdan ve diploma fotokopisi, halk oyunları ile ilgili daha önce alınan herhangi bir belge.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz