Gemlik’te İthal Müteahhide Son

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) heyeti, Müteahhitler Derneği’ni ziyaret ederek, yeni oda hizmet binasının...

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) heyeti, Müteahhitler Derneği’ni ziyaret ederek, yeni oda hizmet binasının yapımı ile ilgili ihale dosyasını teslim etti.

GTSO heyetini Gemlik Müteahhitler Derneği Başkanı Hamza Aygün ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Yeni yapılacak hizmet binasıyla ilgili GTSO tarafından oluşturulan komisyona başkanlık eden Faruk Güzel, Müteahhitler Derneği’nin kuruluşundan duyduğu memnuniyeti belirtti. Gemlik’te bu oluşumun çok olumlu neticeleri beraberinde getireceğine inandığını ifade ederek, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman iş birliğine hazır olduklarını bildirdi. Güzel, Gemlik’te kamu sektöründe ihalelerin Gemlik dışından gelen müteahhit firmalara verildiğini, buna çok üzüldüğünü, bu durumun Gemlik ekonomik hayatına olumsuz etki ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Komisyon Başkanı Faruk Güzel, GTSO olarak yeni hizmet binası ihalesinin Gemlik’te iş yapan bir firma tarafından yapılmasını arzu ettiklerini, yeni kurulmuş olmasına rağmen ciddi sayıda üyesi bulunan Gemlik Müteahhitler Derneği’ne teklif dosyasını ileterek öncülük etmeyi uygun gördüklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz