Gemlik’te Judo Şöleni Başladı

Türkiye Judo Federasyonu 2012 yılı İkinci Etap Bay ve Bayan Süper Lig, Büyükler Birinci Lig,...

Türkiye Judo Federasyonu 2012 yılı İkinci Etap Bay ve Bayan Süper Lig, Büyükler Birinci Lig, Ümitler Birinci ve İkinci Lig müsabakaları Gemlik’te başladı.

Dört etaptan oluşan ve ilki geçen ay Düzce’de yapılan organizasyonun ikinci etabı Gemlik’te büyük ilgi gördü. Ekim Ayında Mersin Mut ve Kasım ayında da Sakarya’da yapılacak finallerle devam edecek olan büyük organizasyonun ilk gün maçları nefesleri kesti. 64 takımdan 600 sporcunun yarışacağı organizasyonda 45’te hakem görev yapıyor.

Gemlik’in tarihinde ev sahipliği yaptığı en büyük organizasyonlardan biri olan Türkiye Judo Federasyonu İkinci Etap Lig karşılaşmaları 29 Eylül Cumartesi ve 30 Eylül Pazar günü yapılacak karşılaşmalarla devam edecek. 2012 Londra Olimpiyatlarında milli formamızı giyen Galatasaraylı Sezer Huysuz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Gülşah Kocatürk’ün yanı sıra Avrupa üçüncüleri Galatasaraylı Belkıs Zehra Kaya ve Kocaeli Belediyesporlu Hasan Vanlıoğlu’nun da mindere çıkacağı karşılaşmalar ilçe stadında yapılıyor. Karşılaşmalar halka açık ve ücretsiz devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: