Gemlik’te Mavi Kapaklar Tekerlekli Sandalye Oluyor

Bursa Gemlik Belediyesi’nin Sivil İnisiyatif Platformu ile birlikte gerçekleştirdiği Mavi Kapak Toplama Kampanyası engelli vatandaşların...

Bursa Gemlik Belediyesi’nin Sivil İnisiyatif Platformu ile birlikte gerçekleştirdiği Mavi Kapak Toplama Kampanyası engelli vatandaşların yanı sıra Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesinin de umudu olmayı sürdürüyor.

“Engellilerin Yüzü Gülsün” sloganıyla 2012 Eylül ayında başlayan kampanya kapsamında 5 engelli vatandaşa akülü 5 engelli vatandaşa da normal engelli arabası sağlayan kampanya, Muammer Ağım Devlet Hastanesine de daha önce 5 engelli arabası kazandırmıştı. Kampanya kapsamında alınan üç adet akülü engelli arabası ve on adet de şişme hasta yatağı önceki gün Başhekim Dr. Metin Eski’ye teslim edildi.

Reklam
Reklam

Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Aslan Özaydın ve Nazmi Koçak’ın yanı sıra Sivil İnisiyatif Platformu Temsilcisi Muhammet Kambur’un da katıldığı törende akülü araba ve şişme yataklar hastaların kullanımına sunuldu. Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Aslan Özaydın ve Nazmi Koçak, Sivil İnisiyatif Platformunun katkılarının yanı sıra kampanyaya ilgi gösteren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederken, yatak ve akülü arabaların hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler. Başhekim Dr. Metin Eski’de, kampanyanın hastanenin ihtiyaçlarına yönelik duyarlılığına dikkat çekerek, “Mavi Kapak Toplama Kampanyası, hastalarımıza da umut ve ışık oldu. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz