Gemlik'te Sandaldan Denize Düşen Kişi Öldü

Gemlik ilçesinde, sandalla denize açılan kişi, balık avlamak amacıyla ağ atarken suya düşüp boğularak hayatını kaybetti.

Gemlik ilçesinde, sandalla denize açılan kişi, balık avlamak amacıyla ağ atarken suya düşüp boğularak hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, 55 yaşındaki Yılmaz Parmaksız ve arkadaşı A.A, balık avlamak için gece sandalla denize açıldı. Kumsaz açıklarında ağ atmaya çalışan Parmaksız, dengesini yitirerek suya düştü. A.A. ile onun haber verdiği diğer balıkçılar tarafından denizden çıkarılan ve yaşamını yitirdiği anlaşılan Parmaksız'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti amacıyla otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: