Gemlik’te Satranç Şenliği

Gemlik Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen “Okul Sporları...

Gemlik Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen “Okul Sporları Satranç Şenliği” büyük ilgi gördü.

Ayşe Ziver Karataş İlkokulu’nda yapılan ve 18 okuldan 292 öğrencinin katıldığı şenlikte, öğrenciler doyasıya satranç oynama imkânı bulurken, finaller sonunda da hep birlikte şampiyon ilan edildiler. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen, öğretmenler ve öğrenci velilerinin takip ettiği şenlikler, heyecanlı satranç müsabakalarına ev sahipliği yaptı.

Reklam
Reklam

Ercümen, Okul Şenliklerini organize eden Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz’a teşekkür ederken, şenliklerin diğer spor branşlarında mayıs ayı ortalarına kadar süreceğini bildirdi. Ana okul, ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde yapılan şenliklerin bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini ifade eden Ercümen, katılan öğrencilere de teşekkür etti.

Işık ise, satranç gibi önemli bir spor dalına bu kadar çok öğrencinin iştirak etmesinin ve müsabakalardaki performanslarının sevindirici olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: