GEMSİAD'dan Fakir Öğrenciler Yararına Kermes

Bursa Gemlik Sanayici ve İş Adamları Derneği (GEMSİAD) tarafından yardıma muhtaç öğrenciler yararına gıda ve...

Bursa Gemlik Sanayici ve İş Adamları Derneği (GEMSİAD) tarafından yardıma muhtaç öğrenciler yararına gıda ve giyim kermesi düzenledi.

Kermesin açılışını Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, PTT Müdürü Ayhan Ateş, Hastane Başhekimi Metin Eski, Milli Eğitimi Müdürü Mehmet Ercüment, SGK Müdürü Sebahattin Duymuş ve GEMSİAD Başkanı Şaban Yazıcı birlikte yaptı. Eski Pazar Caddesi'nde açılan kermes 09.00–20.00 saatleri arasında arası 10 gün süreyle açık kalacak. Solaksubaşı Camii imamı Süleyman Yedek'in duası ile kermesin açılışı yapıldı.

Reklam
Reklam

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, GEMSİAD'ın düzenlediği kermesin geleneksel hale geldiğini, kendisinin ise ikinci kez açılışa katıldığını söyledi. Yılmaz, "El emeği göz nuru, alın teri ile ablalarımızın, bacılarımızın yaptığı ürünleri burada satarak öğrenci ve yardıma muhtaç kişilere destek vermelerinden çok mutlu oluyorum." dedi.

GEMSİAD Başkanı Şaban Yazıcı ise eğitim için yapılan her türlü gayret ve hizmetin yerinde olduğunu dile getirdi. Yazıcı şunları söyledi: "Hayır işleme düşüncesiyle yola gerçekleştirdiğimiz bu tür hizmetlerin, ilçemizdeki sosyal hayatın gelişmesi, birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına önemli bir hizmet olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: