Genç Atletler Altın Boynuz’da Kıyasıya Yarıştı

Kadir Has Üniversitesi tarafından bu yıl 11.'si gerçekleştirilen ‘Liseler ve Üniversiteler Arası Altın Boynuz Ödüllü...

Kadir Has Üniversitesi tarafından bu yıl 11.'si gerçekleştirilen ‘Liseler ve Üniversiteler Arası Altın Boynuz Ödüllü Yol Koşusu’ Haliç kenarında Kadir Has Üniversitesi - Balat parkurunda yarıştı.

Kadir Has Üniversitesi’nin gençlerin atletizm sporuna katılımını desteklemek üzere geleneksel olarak düzenlediği ‘Liseler ve Üniversiteler Arası Altın Boynuz Ödüllü Yol Koşusu’ bayanlar 2500 metrede, erkekler ise 5000 metrelik parkurda ipi göğüsledi.

Araç trafiğine kapatılan Haliç’te lise ve üniversite öğrencilerinin bay-bayan olarak 4 farklı kategoride yarıştı. Lise kız kategorisinde Aksaray Kamber Demir Lisesi’nden Ayşe Argun 1., Hatay Kırıkhan Lisesi’nden Hatice Ünzir 2. ve yine Hatay Kırıkhan Lisesi’nden Ekin Esra Kalır 3. oldu.

Reklam
Reklam

Üniversite bayankategorisinde Anadolu Üniversitesi’nden Özlem Kaya yarışı birinci sırada tamamlarken, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden Burcu Büyükbezgin ikinciliğe, Gazi Üniversitesi’nden Yasemin Can ise üçüncülüğe yerleşti.

Lise erkek kategorisinde birinciliği İstanbul Çengelköy Lisesi’nden Mestan Turhan kazandı. Lise erkek kategorisinde Sultanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden İsmail Tilaver ikinci, Sultanbeyli Hüsnü M. Özyeğin Lisesi’nden Ramazan Beki de üçüncü oldu.

Üniversite erkek kategorisinde Niğde Üniversitesi’nden Muzaffer Bayram birinci, Atatürk Üniversitesi’nden Yusuf Alıcı ikinci, Karamanoğlu Mehmet Üniversitesi’nden Yasin Ceylan üçüncü oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: