Genç BAKİAD Ata Mesleğine Sahip Çıkacak

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Genç Komisyonu Başkanı Yunus Çiftçi, şirketlerin uzun ömürlü olabilmesi için...

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Genç Komisyonu Başkanı Yunus Çiftçi, şirketlerin uzun ömürlü olabilmesi için ata mesleklerine sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Yunus Çiftçi başkanlığında biraraya gelen Genç BAKİAD Komisyonu, ata mesleklerinin devam ettirilmesini ele aldı. ŞİFADER bahçesinde gerçekleştirilen programa BAKİAD Genç Komisyonu Başkanı Yunus Çiftçi, Genel Sekreter Hasan Önder, BAKİAD Eğitim Danışmanı Levent Ertuna, Furkan Çelen, Eftal Çoban, Barış Çiloğlu, Engin Ulupınar, Erman Demirok, Fatih Öztürk, Hakan Arıcı, Cahit Parıldar, Sezer Çağatay, Sedat Çiftçi ve Adem Etyemez katıldı.

Reklam
Reklam

BAKİAD’ın bünyesinde Genç BAKİAD Komisyonu'nu oluşturduklarını ifade eden Yunus Çiftçi, amaçlarının, yaşıtlarıyla düzenli bir şekilde bir araya gelerek birlik, beraberlik ve dayanışmayı tesis edip, birbirleri arasındaki dayanışmanın artırılması olduğunu belirtti.

Şirketlerin, daha uzun ömürlü olabilmesi için ata mesleklerine sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Genç BAKİAD Komisyonu Başkanı Yunus Çiftçi, “Bugün burada bir araya geldiğimiz arkadaşlarımızın şirketlerinin kuruluşlarını ele alacak olursak bir çoğunun tarihi yarım asırlıktır ve daha uzun ömürlü olanlar da vardır. Örneğin, ata mesleğimiz olan ekmek fırınları işletmeciliği ve ekmek üretimi kendi ailemizde 1960’lı yıllara dayanır. Babamız, dedemizden devraldığı bayrağı bizlere teslim etmişse, bizler de bu bayrağı gelecek kuşaklara en iyi şekilde teslim edebilmeliyiz. Bunun için çağı iyi okumalıyız, istişareye çok önem vermeliyiz. Alın terinin helal kazancın ne olduğunu çok iyi bilmeliyiz.” dedi.

"KONUKOĞLU’NUN TECRÜBELERİNDEN İSTİFADE EDECEĞİZ"

Reklam
Reklam

Çiftçi, geçen hafta içinde Ankara’da, Anadolu İşadamları Federasyonu (ANFED) Genç Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katıldığını belirterek, toplantı notlarını komisyon üyeleriyle paylaştı. Çiftçi, şöyle dedi:

“Federasyonumuza üye derneklerimizin genç başkanlarıyla tanışma fırsatımız oldu. Hepsinin illerindeki derneklerde birbirinden güzel gerçekleştirdikleri faaliyetleri dinledim. Bizler de bundan sonra düzenli bir şekilde bir araya gelerek istişare içinde olacağız. İşlerimize sahip çıkacağız. Yurtiçi ve yurt dışı geziler düzenleyeceğiz. Genç BAKİAD Akademi adı altında eğitimlerimiz olacak. Gençlerimize yönelik tecrübe paylaşım toplantılarımız olacak. Her birimizin babalarından, büyüklerimizden öğreneceğimiz çok şey var. Büyüklerimizin iş hayatı tecrübelerinden istifade edeceğiz. Önümüzdeki günlerde SANKO Holding Yönetim kurulu Başkanı Sayın Abdülkadir Konukoğlu Bey, derneğimizin davetlisi olarak Bartınımıza gelip üyelerimize, iş adamı ve sanayicilerimize tecrübe paylaşım toplantısı gerçekleştirecek. Öncelikle bu programın ıskalanmaması gerektiğinin altını çizmek istiyorum. Başlangıç olarak gerçekleştirdiğimiz bugünkü toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonraki haftalarda değişik konuklarımızı ağırlayacağız. Yaşıtlarımızı ve arkadaşlarımızı toplantılarımıza davet edeceğiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: