Genç Batuhan, Köln yolunda!..

Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından FC Köln, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum'un çalıştırdığı FC Köln takımı, Topkapı Futbol Center'de, Türk futbolcular Ümit Özat ve Taner Yalçın'ın da katıldığı iki saatlik antrenman gerçekleştirdi. Daum'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Ümit Özat ile FC Köln takımının altyapısında 5 yıldır oynayan genç oyuncu 18 yaşındaki Taner Yalçın çalışmalarda oldukça hırslı göründüler.

Daum'un takımı Köln'de Türk oyuncuların yanı sıra Türkiye'de top koşturan Galatasaray'ın eski kalecisi Mondragon ile Antalyaspor'dan kiralanan Maynor Souza da yer alıyor.

Reklam
Reklam

SAHAYA KÖPEK GİRDİ
FC Köln'ün bugünkü antrenmanında ilginç bir olay yaşandı. Köln'ü izlemek için Almanya'dan gelen Alman taraftarlar, yakındaki köyde bir kurt köpeğini sevdiler. Köpek, Alman taraftarların peşine takılarak Köln'ün antrenman yaptığı sahaya girdi. Bir süre sahada dolaşan köpeği, kaleci Mondragon kucaklayarak saha dışına çıkardı. Köpek bir süre sonra yeniden sahaya girdi. Daum'un yanında etrafı izleyen köpeği, kaleci antrenörü Holger Gehako kucaklayarak saha dışına çıkardı.

Bu arada Alman taraftarlar, saha dışına çıkarılan köpeğe atkı taktı. Sahanın görevlileri daha sonra köpeği kucaklayarak köye geri götürdüler.

BATUHAN'IN TRANSFERİ
Öte yandan, Daum'un istediği Beşiktaşlı genç yetenek Batuhan Karadeniz ile ilgili gelişmeler de yakından izleniyor. Daum, gelişmeler hakkında yardımcılarından bilgi alırken, transfer çalışmalarının hafta sonuna kadar bitirilmesi bekleniyor.

Batuhan'ın, hafta sonuna kadar transferi tamamlanırsa, Antalya'daki kampa katılacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam