Genç Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası

Türkiye Güreş Federasyonunun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası 22-25 Şubat...

Türkiye Güreş Federasyonunun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası 22-25 Şubat 2013 tarihleri arasında Kocaeli’de yapılacak. Şampiyonada Balıkesir'i 4 bayan güreşçi temsil edecek. Gençlik Merkezinde iyi bir kamp dönemi geçiren bayan pehlivanlar şampiyonada iddialı olduklarını söyledi.

Balıkesir, Kocaeli'deki Türkiye şampiyonasına; Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Mürvet Kaçmaz'ın antrenörlüğünü yaptığı 4 güreşçi genç bayanla katılıyor. Balıkesir'i; Gülşah Gel (Halen Edirne'de Milli Takım kampında, ekibe sonradan katılacak), İpek Taş, Gamze Çay ve Berna Serdar isimli genç bayan güreşçiler temsil edecek. Hazırlıklarını tamamlayan ekipten İpek Taş ve Gamze Çay Balıkesir'de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Fatma Aliye Kasapoğlu Kız Yetiştirme Yurdunda kalan öğrenciler. Başarılı öğrencilerin spor faaliyetlerinde görev almaları yetkililer ve sporseverlerce memnuniyetle karşılandı. Genç bayanlar Türkiye şampiyonasında madalya sözü verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: