Genç: “canik, Karadeniz'in Yatırım Üssü Oldu”

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun'un yatırım iklimini iyi değerlendirerek 8.5 yılda birçok projenin altına...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun'un yatırım iklimini iyi değerlendirerek 8.5 yılda birçok projenin altına imza attık. Yatırımcıya güven veren istikrarlı çalışmalarımızla Canik bugün Karadeniz'in yatırım üssü konumundadır" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Meşe Kültür Tesisleri’nde AK Parti Canik İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Canik'teki değişim ve gelişimde gelinen son durumu değerlendiren Başkan Genç, "Canik'te yatırım gitmeyen bölgemiz hemen hemen yoktur. İlçemizin mutlaka her bölgesine elimiz değmiştir. Canik topyekun gelişmektedir. Ortada bir başarı varsa bunu ortak akılla sağladık. Biz çalışanlarımızla, meclis üyelerimizle, teşkilatımızla ve muhtarlarımızla birlikte hareket ederek Canik'in ufkunu açtık" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Genç şöyle devam etti: "Halkımız bizi hizmet etmemiz için bu göreve getirdi. Bunu hiç unutmadık. Ana hedefimiz, ilçemizi daha ileriye götürmek. Sorumluluğumuzu bilerek, şehrimiz ve insanımız için çalışıyoruz. Bizim hizmet aşkımız ve şehrimize olan sevdamız asla bitmez. Bugüne kadar yaptıklarımızla ve yapacaklarımızla bir nevi şehrimize ve insanımıza olan borcumuzu ödüyoruz. Şehrimize Ulusal ve uluslararası sermayeyi getirerek Samsun'un yatırım iklimini iyi değerlendiriyoruz. Yatırımcıya güven veren istikrarlı çalışmalarımızla Canik bugün Karadeniz'in yatırım üssü konumundadır.”

Kentsel dönüşümle Canik'i baştan inşa ettiklerini söyleyen Başkan Genç, "TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz Canik Kuzey Yıldızı Projesi 2 bin 304 konuttan sonra şimdi de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile başlatılan Yeni Mahalle Hurdacılar Kentsel Dönüşüm Projesi ile 600 konut yıkılarak 93 bin metrekare alanda yeni yaşam alanları inşa edilecek. Bu projenin ilk hamlesini önceki gün düzenlenen ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemiyle canlı bağlandığı törenle gerçekleştirdik. Bu proje sayesinde Samsun'da bir ilke daha imza atarak kentsel dönüşümdeki başarımızı bir kez daha göstermiş olduk" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

GENÇ'LE GURUR DUYUYORUZ

AK Parti Canik İlçe Başkanı Av. Yılmaz Hocaoğlu ise Canik'in değişimi ve gelişimiyle gurur duyduklarını ifade ederek, "Belediye başkanımızın çalışmaları Samsun'a hatta Karadeniz'e örnek nitelikte çalışmalar. Partimizin misyonunu ve vizyonunu hakkıyla yerine getiren başkanımıza bizlerde teşkilat aşamasında üzerimize düşen görevleri yaparak destek olmaya çalışıyoruz. Teşkilat olarak 8,5 yıldır birlikte omuz omuza çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz