Genç, Çocukları Yalnız Bırakmadı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencileri yalnız bırakmadı.Fatih...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencileri yalnız bırakmadı.

Fatih Temiz İlköğretim Okulu tarafından Canik Kültür Merkezi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama programı düzenlendi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in çocukları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadığı programa Okul Müdürü Nusret Sarı, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler de katıldı.

Oldukça renkli geçen etkinlikte öğrencilerin yaptığı dans gösterisi beğeni toplarken, çocuklar 23 Nisan ile ilgili şiirler de okudu. Program boyunca bol bol oyunlar oynayan ve eğlenen öğrenciler kendi bayramlarının keyfini doyasıya yaşadı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç de etkinlik sürecince çocuklarla yakından ilgilendi.

Reklam
Reklam

Programda yaptığı konuşmada, hedeflerinin çocuklara daha yaşanabilir gelecek bırakmak olduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, Canik'te yaptıkları çalışmalarla ilçedeki çocukların artık daha mutlu olduğunu söyledi. Başkan Genç, "Anaokulundan üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde çocuklarımız artık Canik'te geleceğe hazırlanıyor" dedi.

Başkan Genç ile program sonunda bol bol hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, kendileri için yaptığı çalışmalar ve verdiği destekten dolayı Başkan amcalarına teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: