Genç, Dost-der’i Ziyaret Etti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Dost Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni (DOST-DER) ziyaret etti.Dernek...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Dost Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni (DOST-DER) ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hüseyin Mutlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Genç, "Biz bilimsel çalışıyoruz. Canik'i, dolayısıyla Samsun'u koşar adımlarla geleceğe taşıyoruz. Yaptığımız projeler sadece ilçemize değil, Samsun ve bölge geneline hitap ediyor. Ayrıca yatırımlarımızı sadece bir bölgede değil ilçenin dört bir yanında yapıyoruz ki, böylece ilçemizde topyekun bir gelişim söz konusu. Yatırımlarımızdan herkes yararlanıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Genç, "Globalleşen dünyada şehirler bir yarış içerinde. Biz de Canik’i bu yarışta en yukarıda tutmanın gayreti içerisindeyiz. Değişen dünyada güçlü bir şehir olmak için değişimi iyi analiz ediyoruz. Bu doğrultuda İlçemize baktığımızda Canik'te büyük bir dönüşüm hareketi yaşanıyor. Samsun'un en büyük meydanına sahip olan ilçemizde, Karadeniz'in ilk ve en büyük kentsel dönüşümünü gerçekleştirdik. Samsun ve bölgenin en büyük sağlık, ticaret, eğitim ve spor yatırımları hayat buldu. Yatırımcının önünü açan anlayışımızla, 2,5 milyar liralık yatırım sonucunda, 5 binden fazla kişiye iş kapısı açtık, işte bizim belediyecilik anlayışımız bu" diye konuştu.

Dost Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Mutlu ise, "Başkanımızın bizleri ziyaret etmesinden son derece mutlu olduk. Canik'teki gelişimi ve değişimi yakından takip edenlerdeniz. Bu anlamda Başkanımızı hizmetlerinden ötürü kutluyor, ilçeye kazandırdığı yatırımlarla aynı zamanda Samsun'un gelişimine de vermiş olduğu katkıdan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: