Genç Düsiad'ın Firma Tanıtım Toplantıları Sürüyor

Genç Düzce Sanayici İş Adamları Derneği (DÜSİAD) tarafından düzenlenen firma tanıtım toplantısının onur konuğu olan...

Genç Düzce Sanayici İş Adamları Derneği (DÜSİAD) tarafından düzenlenen firma tanıtım toplantısının onur konuğu olan Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz gençlere dil öğrenmelerini tavsiye ederek "Orta Doğuya kendimizi hazırlamamız için Arapça öğrenelim" dedi.

Genç DÜSİAD'ın firma tanıtım toplantıları sürüyor. Genç iş adamı Levent Esen'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır ve genç iş adamları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Levent Esen firması hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Ardından DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, Yeni Türk Ticaret Kanunun ile ilgili konuştu. Çakır, "1Temmuz itibariyle Yeni Türk Ticaret Kanunu devreye giriyor. Herkesin bu konuda mutlaka bilgi edinmesi lazım" dedi. Çakır, teşvikte 4 bölge olan Düzce'nin turizm anlamında da destek görmesini isteyerek "Yeni teşvik ile ilimizde güzel bir sinerji oluşturmalıyız. Düzce'nin bundan sonra bahane üretecek bir durumu kalmayacak" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Toplantının onur konuğu Milletvekili İbrahim Korkmaz, Genç DÜSİAD'ın genç üyelerini tebrik ederek "Düzce için çok önemli bir kazınımdır bu oluşum. Bizim yıllardır özlemini çektiğimiz ve bir türlü ulaşamadığımız bir organizasyondur" dedi. Korkmaz, konuşmasında gençlere dil öğrenmeleri konusunda tavsiyelerde bulunarak "İngilizceyi mutlaka bilmeniz lazım ama bunun yanında mutlaka ve mutlaka Arapçayı da öğrenin. Orta Doğuya kendimizi hazırlamamız lazım. Biz onları anlamamız lazım ki orda olabilelim" dişe konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: