Genç: “eğitimle Yükseleceğiz”

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Eğitim ve kültürünüz gelişmemişse isterseniz yollarınızı altından yapın, binalarınız elmastan...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Eğitim ve kültürünüz gelişmemişse isterseniz yollarınızı altından yapın, binalarınız elmastan olsun hiçbir işe yaramaz. Her şeyin başı eğitim, eğitimle yükseleceğiz" dedi.

Bu yıl eğitim öğretime başlayacak olan Canik Fatih İmam Hatip Orta Okulu'na kayıt yaptıran öğrencilerin velileri, okul idaresinin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Canik Fatih İmam Hatip Ota Okulu Kurucu Müdürü Mustafa Genç'in da katıldığı iftar yemeğinde veliler ve öğrenciler tanışma ve kaynaşma imkanı buldu.

Reklam
Reklam

Okullarının sosyal donatı ve fiziki bakımdan Samsun'un sayılı okullarından biri olduğunu ifade eden okulun kurucu müdürü Mustafa Genç, velilere okullarını tercih ettikleri için teşekkür ederken, öğrencilere de yeni eğitim öğretim yılında başarı diledi. Eğitime büyük önem verdiklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç de her şeyin başının eğitim olduğunu belirterek, eğitimsiz bir toplumun ilerlemesinin mümkün olmadığını söyledi.

Canik'te eğitim alanında önemli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başkan Genç, "Okullarımızın fiziki ve teknolojik eksikleriyle yakından ilgileniyoruz. Canik'e 8 yılda 14 yeni eğitim yuvası kazandırdık. Eğitim ve kültürünüz gelişmemişse isterseniz yollarınızı altından yapın, binalarınız elmastan olsun hiçbir işe yaramaz. Buradan öğrencilerimizden çok çalışmalarını ve ailelerine, memleketlerine, ülkelerine faydalı insanlar olarak yetişmelerini istiyorum. Canikimiz, Samsunumuz ve ülkemizin gelişimi, daha ileriye gitmesi ancak eğitimle olur. Eğitimle yükseleceğiz. Onun için Canik'e bir üniversite kazandırdık, yenilerini de kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İftar programının sonunda çocuklar Başkan Genç'e büyük ilgi gösterirken, Başkan amcalarıyla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: