Genç Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı Vali Abdil Celil Öz’ü ziyaret etti

Genç Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı Amasya Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret etti. Genç...

Genç Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı Amasya Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret etti. Genç Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı 26 - 29 Nisan tarihleri arasında Azerbaycan’da yapılacak olan Uluslararası Gençler Güreş Turnuvası öncesi Amasya’da hazırlık kampına girdi.

Bu kapsamda Amasya’ya gelen sporcu ve antrenörler, ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdin Acar Vali Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında sporcu kafilesi hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdin Acar ve antrenörler, katılacakları turnuvaya ilişkin bilgi aktardılar.

Reklam
Reklam

Geçmişten günümüze Amasya’da pek çok başarılı güreşçi yetiştiğini vurgulayan Vali Öz, “Günümüzde de ilimizde sporun her alanında genç sporcular yetiştirmeye devam ediliyor. İlimiz spor altyapısı geliştikçe, sizler gibi pek çok sporcumuz da hazırlıkları için Amasya’yı tercih edecektir. Bu kapsamda ilimizde modern bir spor salonu yapılacak." diyerekşöyle devam etti:

"Bunun yanı sıra ilçelerimizde de spor salonlarında yenileme ve tadilat çalışmalarına devam ediliyor.
Ayrıca okullarımızın spor salonlarının iyileştirilmesi için de çalışmalar yürütülüyor. Sağlıklı ve başarılı nesiller yetiştirmenin spordan geçtiğinin bilincinde olarak, evlatlarımızı spora yönlendirmek onlara karşı sorumluluğumuzdur. Ben bu duygularla sizlere bir kez daha teşekkür ediyor. Katılacağınız turnuvada başarılar diliyorum.”

Kendisine milli takım forması hediye eden sporcu ve antrenörlere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: