Genç Erkeklerde Heyecan Başladı

Yalova'da, 2012-2013 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Müsabakaları Genç Erkekler Basketbol Turnuvası 27 Kasımda oynanan...

Yalova'da, 2012-2013 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Müsabakaları Genç Erkekler Basketbol Turnuvası 27 Kasımda oynanan 4 müsabaka ile start aldı.

Toplam 9 okul takımının yer aldığı turnuvada A Grubunda 5, B Grubunda ise 4 okul şampiyonluk mücadelesi verecek. Bu yıl ki turnuva da A Grubunda Yalova Anadolu Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi, Çınarcık Çok Programlı Lise,Termal Fen Lisesi, Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi B Grubunda ise Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, Özel Yalova Koleji, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ve Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi şampiyonluk mücadelesi verecek.

Reklam
Reklam

Turnuvanın açılış müsabakasında şampiyonluğun en güçlü adaylarından Yalova Anadolu Lisesi ile Termal Fen Lisesi takımları karşı karşıya geldi. A Grubunun diğer müsabakasında Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi ile Çınarcık Çok Programlı Lisesi galibiyet için mücadele etti.

B Grubu müsabakalarında ise Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ile Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi, ise Özel Yalova Koleji ile de Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi karşı karşıya geldi. 27 Kasımda başlayan heyecan 6 Aralıkta oynanacak final grubu müsabakaları ile son bulacak. Gruplarında ilk iki sırada yer alacak 4 takım 4 Aralıkta başlayacak final grubunda mücadele etmeye hak kazanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: