Genç Estetiysenler Mezun Oldu

Kilis'te Monalissa Güzellik Merkezi tarafından UMEM10 beceri kursları kapsamında 10 bayan kursiyer estetiysen eğitimini tamamlayarak...

Kilis'te Monalissa Güzellik Merkezi tarafından UMEM10 beceri kursları kapsamında 10 bayan kursiyer estetiysen eğitimini tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

Monalissa Güzellik Merkezi, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, İŞKUR İl Müdürlüğü ile Endüstri Meslek Lisesi işbirliğinde UMEM10 beceri kursları kapsamında 4 aylık eğitimini tamamlayan estetiysenlere sertifika töreni düzenlendi. Sertifika törenine Kilis Valisi Yusuf Odabaş’ın eşi Songül Odabaş, Monalissa Güzellik Merkezi Sahibesi Naile Korkmazcan, AK Parti Kilis Kadın Kolları Medya ve Tanıtım Kolları Başkanı Sibel Gökdeniz, Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni ve kursiyerlerin eğiticisi Songül Akbaş ve kursiyerler katıldı.

Reklam
Reklam

Monalissa Güzellik Merkezi Sahibesi Naile Korkmazcan, Kilis’te ilk kez böyle bayanlara yönelik özel bir kurs açıldığını belirterek, “ 10 kursiyerimiz 4 aylık eğitimini tamamlayarak sertifikalarını aldılar. Kursun açılmasında emeği geçen herkese ve sayın valimizin eşi Songül Odabaş’a teşekkür ediyorum. 10 arkadaşımız meslek sahibi oldular. İnşallah bundan sonra hayatlarında başarılı olurlar” diye konuştu.

Daha sonra 10 kursiyere sertifikaları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: