Genç Fikirler Kepez’de Yarışıyor

Kepez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Liseler arası “Münazara Yarışması” düzenledi.Yarışmanın ilk günü...

Kepez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Liseler arası “Münazara Yarışması” düzenledi.

Yarışmanın ilk günü Kepez’deki meslek liseleri arasında Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde (EBKM) yapılan ön elemeler sonucunda, Toros Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Şehit Ömer Dikmen Ticaret Meslek Lisesi ile Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi finale yükseldi.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi (EBKM)’nde düzenlenen Liseler arası “Münazara Yarışması”nın ön elemelerini, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci izledi.

Reklam
Reklam

Meslek Liseleri arasında yapılan ön elemeler sonucunda, Toros Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Şehit Ömer Dikmen Ticaret Meslek Lisesi ve Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi finale yükseldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’de önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, Münazara Yarışması’nın ardından öğrencilerin bilgilerini ölçme olanağı bulabilecekleri “Liseler Arası Bilgi Yarışması” düzenleyeceklerini söyledi.

13 Şubat Çarşamba günü Osman Gazi Semt Konağı’nda yapılacak ön elemelerde ise genel ve Anadolu liseleri yarışacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: