Genç GESİAD`dan Büyükşehir’e ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ticaret hayatına ivme kazandırmak adına genç girişimcilerin önünü açmak...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ticaret hayatına ivme kazandırmak adına genç girişimcilerin önünü açmak gerektiğini belirtti.
Genç GESİAD derneği üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunu Gebzedeki makamında ziyaret etti. Ziyarete, Genç GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Demir, GESİAD Genel Sekreteri Vedat Dönmez, Genç GESİAD Genel Sekreteri Emrah Yozgatlı, yönetim kurulu ve üyeler katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Kocaali’de devam eden değişim ve gelişim süreci hakkında bilgi veren Başkan Karaosmanoğlu, devam eden belediye hizmetleri ve yeni projeler hakkında gençleri aydınlattı. Spor yapmanın önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, her yaşta sporun gerekliliğinden bahsetti. Karaosmanoğlu, ülkede yaygın olarak yapılan sporların başında gelen, vücudu yoran futbolun yerine, vücudu yormayan satranç gibi masa tenisi gibi sporları tavsiye etti. 6 aylık kısa bir mazisi olmasına rağmen katedilen mesafe Başkan Karaosmanoğlu`nu heyecanlandırdı. Başkan Karaosmanoğlu, şöyle dedi:
``Gençleri önemsiyoruz, elimizden geldiğince kendilerine kılavuzluk etmeye çalışıyoruz. Sanayi alanında da gençler hızlı geliyor. Ticaret hayatına ivme kazandırmak adına genç girişimcilerin önünü açmak gerekiyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz