Genç Girişimciler İcra Komitesi'nden Soma'da Ziyaretler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, nisan ayı...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, nisan ayı olağan toplantısını Soma’da gerçekleştirdi.

İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Levent Akçalı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Gökmen Gökdede, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Komite üyeleri Tufan Palabıyık, Korhan Çertürk, Murat Süer ve Murat Şenay’dan oluşan heyet, hazırlanan program çerçevesinde Soma Kaymakamı Abdülkadir Karataş ve Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’yi ziyaret ettiler.

Reklam
Reklam

Ziyaretler çerçevesinde İcra Komitesi Başkanı Levent Akçalı, Manisa’da 318 kişilik güçlü bir yapıya kavuşan TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu’nun yapacakları projeler ve hedefleri hakkında Karataş ve Ergene'ye bilgiler verdi.

Genç Girişimciler, ilk olarak Kaymakam Karataş’ın konuğu oldular. Girişimcilik ruhunun ülkemizin geleceği için oldukça önemli olduğunu söyleyen Kaymakamı Abdülkadir Karataş, "Gençler ülkemizin sigortası. Gençlerimize güveniyoruz. Bu tür oluşumlar ülkemizin kalkınması adına umut verici gelişmeler. Çok iyi bir ekip olduğunuzu görüyorum. Bu birliktelikten önce yaşadığımız kente, sonra da ülkemize büyük katkı getireceği inancı içerisindeyim" diyerek, ilçenin ticaret ve sanayi potansiyeli hakkında bilgiler verdi, ziyaretlerinden ötürü de Genç Girişimcilere teşekkür etti.

Genç girişimcilerin sonraki durağı ise Soma Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Hasan Ergene, İl Genç Girişimciler İcra Kurulu’nu makamında ağırladı.

İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Levent Akçalı Manisa’da düzenledikleri fotoğraf yarışmasına ilçelerden de katılım olacağını belirterek Soma’dan da katılım beklediklerini dile getirdi. Başkan Ergene, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz